Digitale polismap en App Mijn Adviseur

U kunt inloggen in uw digitale polismap door op de knop hieronder te klikken. 
Wilt u ook toegang tot uw verzekeringsgegevens als u onderweg bent? Download dan de app ‘Mijn Adviseur’.

 

 

 

Ziektekostenverzekering

 

 

Opstalverzekering

Heeft u een eigen huis gekocht met geleend geld, dan bent u meestal verplicht een opstal- of woonhuisverzekering af te sluiten. Deze vergoedt schade aan het huis door bijvoorbeeld brand, inbraak of storm. U en uw geldverstrekker hebben hiermee de garantie dat het onderpand van uw hypotheek, uw woning, na schade altijd in de oorspronkelijke staat hersteld of herbouwd kan worden.

Inboedelverzekering

Niet alleen uw huis zelf, maar ook uw inboedel kan beschadigen door onder andere inbraak, brand of waterschade. Met een inboedelverzekering wordt bij schade uw huisraad vergoed. De meeste inboedelverzekeringen zijn geïndexeerd. Dat wil zeggen dat de verzekering jaarlijks aan de waardeontwikkeling voor inboedels aangepast wordt. Wel zo handig, want hiermee voorkomt u onderverzekering, waardoor u slechts een gedeelte van de nieuwwaarde van de beschadigde goederen vergoed zou krijgen. 

Glasverzekering

Als u een eigen woning heeft, dan is een glasverzekering vaak al opgenomen in de opstalverzekering. Bij een huurwoning is deze vaak in de huurovereenkomst verwerkt. Is dit niet het geval, of heeft u kostbare ramen in uw woning, dan is het raadzaam apart een glasverzekering af te sluiten.

Kostbaarhedenverzekering

Heeft u waardevolle eigendommen in huis, zoals kunst, antiek, kostbare sieraden of een meer dan gemiddelde hoeveelheid audio-, video- of fotoapparatuur, dan is een kostbaarhedenverzekering geen overbodige luxe. Deze verzekering vergoedt schade aan of diefstal van uw kostbaarheden voor zover deze niet is gedekt door uw inboedelverzekering.

Woonlastenverzekering

Arbeidsongeschiktheid of werkloosheid is tegenwoordig geen ondenkbare situatie meer. Stel dat dit u overkomt, dan gaat u er in inkomen flink op achteruit. Om te voorkomen dat u uw huur of hypotheeklasten niet meer kunt opbrengen, kunt u een woonlastenverzekering afsluiten. Bent u niet meer in staat om te werken of verliest u buiten uw schuld om uw baan, dan neemt deze verzekering (een deel van) uw maandelijkse huur of hypotheeklasten over.

Gezinsongevallenverzekering

Met een gezinsongevallenverzekering zijn uw kinderen, uw partner en uzelf tegen de financiële gevolgen van een ongeluk beschermd. 24 uur per dag, 7 dagen per week, in binnen- en buitenland. Na een ongeval keert deze verzekering een van tevoren afgesproken bedrag uit, ongeacht wie de schuldige partij is. Zo hoeft u geen lange rechtszaken af te wachten, maar beschikt u direct over een bedrag dat u naar eigen inzicht kunt besteden.

Aansprakelijkheidsverzekering

Als u door uw schuld schade of letsel toebrengt aan anderen of aan goederen van een ander, moet u de schade vergoeden. Dit kan flink in de papieren lopen. Met de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (avp) dekt u zich in tegen vrijwel alle schade die u of een van uw gezinsleden aan anderen toebrengt.

Rechtsbijstandverzekering

Ook al bent u een vredelievend persoon, een juridisch conflict kan ook ú overkomen. Stel u krijgt een geschil met uw buren over een te plaatsen schutting, een aanvaring met uw huisbaas over achterstallig onderhoud of een conflict met uw werkgever. Met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van deskundig juridisch advies en worden de kosten die u maakt om uw recht te behalen vergoed. Doorgaans heeft u de keuze uit verschillende modules, zoals wonen, inkomen en verkeer.

Uitvaartverzekering

Uw uitvaart is niet iets waar u zich nu al mee bezig wilt houden. Toch is het raadzaam zo vroeg mogelijk stil te staan bij de financiële en organisatorische kant van uw laatste afscheid. Met een goede uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat u nu al uw zaken geregeld heeft. En voorkomt u dat uw nabestaande achteraf worden opgezadeld met vervelende verrassingen, zoals torenhoge kosten.

Auto- en Motorverzekering

Het is een korte samenvatting van enkele belangrijke punten van de motorrijtuigenverzekering.Bij elke verzekeraar kunnen de polisvoorwaarden anders zijn.

De meest voorkomende dekkingen zijn:

  • Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen
  • Beperkte cascoverzekering
  • Volledig cascoverzekering